Anketa k činnosti skupiny

15-02-2017
Členy skupiny Cat-mania kočičí povídání jsme se zeptali na několik otázek, a požádali je o náměty a vzkazy k činnosti skupiny. Z ankety vyplývá, že z 431 respondentů je nejvíce členů 2-3 roky, nejvíce respondentů má 2 kočky, většina jsou pouze majitelé. Nejvíce respondentů je majitelem kočky evropské či křížence, a nejvíce respondentů má nalezence nebo kočku koupenou od chovatele. Nejvíce respondentů je z Prahy či Středočeského kraje. Nejvíce respondentů našlo skupinu náhodou, nebo mu jí doporučil známý. Převládá názor, že se členům ve skupině líbí, a na druhém místě je odpověď něco ano, něco ne. Velká většina respondentů zná charitativní projekty skupiny a ví, že skupina pomáhá umisťovat kočky bez domova. Nejvíce respondentů je ve věku mezi 20-30 lety. Dostali jsme také mnoho námětů, informací a vzkazů, které nás velmi potěšily, a také vedly k zamyšlení nad další prací ve skupině.Za váš čas, vyplnění, informace, podněty a vzkazy vám velice děkujeme. :)



Autor průzkumu: Zuzana Goišová
Šetření: 10. 02. 2017 - 15. 02. 2017
Počet respondentů: 431
Počet otázek (max/průměr): 16  




1

2

Jste majitel, chovatel, či jiné?

OdpověďPočetLokálně %Globálně %Akce
pouze majitel 351 81,44 % 81,44 %    
majitel i chovatel 39 9,05 % 9,05 %    
depozitář a majitel 20 4,64 % 4,64 %    
pouze chovatel 5 1,16 % 1,16 %    
budoucí majitel 1 0,23 % 0,23 %    
byla jsem pouze majitelka 1 0,23 % 0,23 %    
majitel a zakladatel organizace na pomoc kočkám (ne depozitář) 1 0,23 % 0,23 %    
ne 1 0,23 % 0,23 %    
momentálně neaktivní chovatel 1 0,23 % 0,23 %    
bývalý chovatel, dnes už jen majitel 1 0,23 % 0,23 %    
majitel a sběratel (po příkopech), exponáty si nechávám 1 0,23 % 0,23 %    
adoptivní maminka chlupatých zlatíček 1 0,23 % 0,23 %    
Nyní pouze majitel, do budoucna bych ráda hospicový depozit 1 0,23 % 0,23 %    
Je to spolubydlící (majitel bytu má kočku), mamka má kočky 2 1 0,23 % 0,23 %    
maminka 1 0,23 % 0,23 %    
Majitel a krmitel 1 0,23 % 0,23 %    
bohužel posledních 5 let astmatik 1 0,23 % 0,23 %    
podnajemník, máma mojích miláčků 1 0,23 % 0,23 %    
Majitel a vystavovatel 1 0,23 % 0,23 %    
Chovatel, majitel a pečovatel o veřejné obecní kožíšky 1 0,23 % 0,23 %    
4

5

6


7

8

9


10


11

12


13


Máte nějaký námět, jak zlepšit činnost skupiny?

oficiální možnost poptávky po předmětech "nemá někdo stmívatelnou lampičku"?

Aby tam nebyly histerické krávy a taky jsou hrozně zvědavý a divný a Terka nemá ráda kočky

Asi žádné, líbí se mi to tak jak to je.

Bohužel někdy se diskuze zvrhnou a tak je to nepříjemné, nevím, zda to lze nějak ovlivnit.

Bylo by dobré kdyby se do vašich projektů zde mohli zapojit i Obce a města ( starostové ).Moli by pomáhat i finančně, ale asi jsem najivní co?

Být přísnější k provokaterum a hulvatum.

hlavně vydržet! :)

jediné, co je nepohodlné, ale je to věc FB a ne skupiny, je, že alba celoročních aukcí jsou ted rozkouskovaná a není to tolik přehledné jako dřív - důvody znám (mnoho vystavovanych predmetu a jedno album to neunese) a řešení nemám ;-)

Líbily by se mi články o zdraví,nemocech koček.

mám pocit, že se v poslední době 2 skupiny hádají jen o to, zda kočky s PP či ne. I když jsem chovatelem PP koček, tak pokud si někdo buď z neznalosti, nebo z finančních důvodů pořídí kočenu bez PP, tak by to nemělo být předmětem tak urážlivých komentářů.

Méně hádek, o tom zda má kočka pp nebo je bez pp..někomu je to třeba vysvětlit, to ano, ale některé věty jsou opravdu zbytečné a hnusné.

Momentálně v rychlosti bez nápadu

Myslím si že skupina funguje velmi dobře

Námět nemám - jen kdyby bylo méně lidí, ko podporují a nebo se zastávají množek. Vím, že je to těžké.

Námět nemám, protože je to jedna z nejlepších skupin o kočkách vůbec... Je zde super osvěta jak v kastraci, tak v krmení a množení bez PP. ¨Dokonce jsem přidaná na jedné skupince podobné Cat-Manii... osvětu se zde snaží lidé dělat. Bohužel je zde stále více napadání nás, kteří se snažíme něco změnit - prý jsme fanatičky :D ... Cat-Manii prostě miluju a díky ní mám o kočkách spoustu infa, které můžu předávat dál. O pomoc kočičkám v nouzi ani nemluvě... Je to skvělá skupina a vy, kteří ji máte pod palcem, jste lidé, se srdcem na pravým místě♥

Nápad bych měla, ale je to na dýl. :-)

ne

Ne

Ne

Ne

Ne

Ne jste skvělý.

Ne každý čte asi pripnuty příspěvek,tak nejak nove prichozim vysvetlit,aby ho četli,vim,ze je těžké eliminovat ty problemove,co se tam prijdou pohadat nebo pomalu pochlubit jak namnozili,ale mrzi me vždy ty hadky a vyhrocene situace,ja mam se skupinou dobe zkusenosti,pomohla mi a mela by i ostatnim

Ne, jste skvělý tým

Někdy mi připadá, že někteří členové se až příliš rozčilují na někoho, kdo napíše nějakou naprosto nevinnou věc jako např. že pouští kočku ven, nebo se na něco zeptá a místo rady se na něj sesype zbytečná kritika. Prostě někdy by měli členové vážit slova. Ale jinak se mi skupina moc líbí a převažují kladné věci nad zápornými. Ale je mi jasné, že se to moc ovlivnit nedá.

nové nervy pro adminy a neustálý přísun čokolády :D

Občas je mi trochu líto, když majitel kočky bezelstně ukáže koťátka, která se jejich obyčejné micince narodila, a snese se na něj za to silný odsudek. Samozřejmě je odporné vyhazovat nebo zabíjet koťátka, ale člověk, který se tady s radostí pochlubí s vrhem svém kočky, by to přece nikdy neudělal.

Občas mi připadá, že admini ve skupině jsou často přehnaně upjatí. Opravdu se mi nelíbí zamykání komentářů pod příspěvky- nechápu, co je špatného na tom, vyjádřit vlastní názor, ať už je jakýkoli. Dále se mi nelíbí, jak se někteří členové a dokonce i amini vyjadřují k některým příspěvkům- jakoby byli chytřejší a lepší (občas to vyzní tak, jakoby si o datazujícím člověku mysleli, že to je s prominutím idiot). Ne každý si může dovolit např. drahé krmivo a proto krmí třeba Whiskasem a kočka rozhodně nemusí strádat, vždy mne rozčilují ,,užitečné" rady, na jaké krmivo by měl člověk přejít.

Pořádat nějaké srazy majitelů kočiček :)

Prosím o méně debilů...

Přiznávám, že mně občas prudí, jak má každý potřebu vkládat fotky svých koček v různých polohách apod .....je toho moc a když pak hledám něco konkrétního, nemůžu to v záplavě příspěvků najít. Přitom je to pořád dokola . ....To je ale můj názor, chápu, že někdo má potřebu chlubit se srdíčkem vyčůraným do podestýlky :-) . .....Já skupinu sleduji spíše kvůli poučení, novinkám, pomoci apod.

Rozšířit možnost podporování i na menší a soukromá depozita a útulky s transportním účtem.

Skupina je super!!!!!!

Skupina se neustále vylepšuje, takže mne nic nenapadá.

Udělat nějaké články např na webových stránkách o věcech, na které každý den naleznete alespoň tři nové příspěvky. "Jaké stelivo je nejlepší a cenově výhodné?" "jaké graluje kupujete?" "jaké konzervy kupujete?" "Doporučte mi co nejlevnější, ale co nejlepší'" Tyto příspěvky mě docela otravují.

Uprednostnil bych Vetsi zajem o obycejne a toulave kocky nez o PP slechtene.

uspořádání lokálních srazů a dobročinných akcí, kde se členky a členové mohou setkávat naživo, případně tematických akcí o kočkách (více a více často)

Více ctít svobodu projevu a nemazat bezdůvodně příspěvky.

Více šířit informace o lidech, kteří zvířata týrají, upozorňovat na to policii a SVS, média.

Více vzdělávat,někteří chovatelé i majitelé jsou díky své úzkosti a negramotnosti v oboru spíše pohromou než pomocníkem.

Vim, ze by to byla zase prace navic, ale co se tyka alb celorocni aukce, neslo by po ukonceni nejake aukce presunout do alba ukoncene aukce unor II, napr.? Prochazeni by bylo prijemnejsi. Takhle se v albu ztrati neukoncene aukce v mnozstvi ukoncenych, a ja treba nechci prochazet fotku po fotce. Protoze nekdy, jak vite, jsou ukoncene aukce i posledne vlozene fotky, ale fotky pred ukoncene jeste byt nemusi. Jinak se o to hezky starate, ale prijde mi, ze se treba casto ptate na to, jestli uz je predano, a muze se smazat (treba kazdy den, ale nekdy mi zasilka jde 3 dny..)

Vkládat články z webových stránek o kastracích a ostatní péči o kočičky :) pro neznalce na FB stránky.

Máte nějaký námět na témata do skupiny a na webové stránky?

Adminka webu (cm.cz) by nemusela být líná jak prase a trochu se do toho opřít... :D B.

cestování s kočkami

Designové novinky pro kočky.

Felinoterapie :-)

Jsem spokojena

Líbí se mi catmania videa, určitě by byly fajn další rozhovory - admini, chovatelé, dočaskáři, vystavovatelé.. :-)

Mě osobně zajímá téma močové cesty a tvorba struvitů. Užili jsme si s kocourem své, dokud jsme to nezjistili. Člověku totiž vůbec nedojde, že když začne z ničeho nic kočka čurat jinam než na záchůdek, může to být známka choroby. Nejdřív jsme mysleli, že prostě jen zlobí nebo nastydl. Začalo to totiž na chalupě. Pak jsem začala pátrat v knize o kočkách a už jsme běželi na veterinu. Mezitím se nemoc zhoršila. Vše se nám nakonec podařilo vyřešit a kocour je v pořádku. Jen musíme dodržovat přísnou veterinární dietu a vzhledem k jeho mlsnosti je to problém. Takže téma by bylo: různé vnější projevy koček a co to může znamenat ze zdravotního hlediska. Například když jsme dostali druhou kočku, která by patrně bez nás už dávno nežila, stále se olizovala na genitáliích, takže jsme šli na veterinu a dopadlo to tak, že jí jako kotěti museli odebrat dělohu. Dostali jsme ji už se zánětem. Jako naprostí laici jsme si pořídili kočky a jsme čím dál poučenější, a to z velké části i díky Catmanii.

Myslím, že důležitá témata jsou poměrně probírána (adopce, problematika ppx bpp, strava) ...ale uvítala bych i více témat na řešení chování koček, jejich welfare...

Na webu se mimoc lobi články,ze jsou jak odborne,tak tzv. ze zivota,možná by byl fajn s majitelkou útulku,treba pro ty,co nevědí co to obnáší,třeba reportáž "den v útulku",nebo i jak by mela docaska vypadat (ne vzdy to jsou vhodne podminky,alw i by lide videli,ze to neni narocne a pomohli by),dále klidne dalsi rozhovory s veterinari a odborníky o cici nemocech, nebo treba tipy na peci(návod na stavbu boudicky pro venkovky v zimě,atd)

Naše kocky maj moc rády když jim zpíváme, potrebujeme více kočičích písní

ne

Ne

Ne

Ne

Ne

Ne

nemám

Oslovit catmaniačky :) , jestli by mohly pomáhat osobně v nějakém dobrém útulku nebo dočaskovat. A seznam, kde by potřebovali...

Osvětu mimo členy skupiny

osvětu v oblasti krmiva - existuje široká škála produktů, ale jen některé jsou kvalitní

Podle mě je velmi důležité opakovat témata jako - kastrace, dobrá strava, PPxbPP . Jen tak se to dostane do podvědomí více lidí ♥

Poradit, jak najít milujici domov pro cca 7 ročních, vykastrovanych a vymazlenych kocourku me kamarádky zvyklych pouze v bytě.

Snažit se co nejvíc propagovat kastrace. (Vím, že se to zde děje.)

Spolupráce útulků s kocicimi kavarnami, pro umísťování koček, které se navzájem snesou a jsou kontaktní, je škoda je nechávat v útulcích

Taktéž,články o zdraví.

Těch by bylo

témata ve skupině jsou různorodá, to je o.k.

Máte nějaký vzkaz pro administrátory a členy skupiny?

<3 Jsem ráda tam, kde srdce má pravé místo.Děkuji Vám za Vaši pomoc kočičkám <3

Adminkam dik za trpelivost a praci se skupinou a vsem preji hodne zdravi vcetne ctyrnohych milacku!

Akorát je mohu pochválit za skvělou a obětavou práci. Těžim z informací skupiny i když žiju v Bratislavě a dávám ji jako skvělý příklad osvětové práce na sociálních sítích i mým veterinářům.

Ať se dál daří ve Vaší práci, má smysl :)

Ať se všem daří a hlavně jejich kočičím přátelům, aby měli šťastný domov :-)

Ať vydrží a dál pomáhají.

Az budu bydlet v ČR tak budu rozhodne pomáhat opuštěným zvířátkům.... v anglii pomáhám co se da, ale tady moc lidí neřeší zvířata, spíš řeší sebe .....

Be strong :D

Catmania je moje nejoblíbenější skupina. Vždy když mám v práci a nebo doma čas, koukám se na fotky kočiček, na jejich příběhy, ráda si pročítám rady zkušenějších a snažím se nasbírat mnoho informací do budoucna. Hlavně oceňuji odpovědi na dotazy, které se sice od nováčků opakují několikrát, ale na tom je alespoň vidět, že se zajímají a mají o radu zájem :) (v jiných skupinách opakující se dotazy strašně kritizují..). Administrátoři - děláte svoji práci skvěle. Každý den se na skupinku ráda vracím a těším se, až se časem se členy podělím o fotku svoji vlastní kočičky :)

Dál pomáhejme a raďme si. A adminky, jste skvělé dámy a já vám moc fandím... :)

Děkuji velmi za skupinu a Vaši činnost prosím nenechte se otrávit. Hodně štěstí zdraví a sil všem

děkuji za dobrou práci

Děkuji za hezkou práci, co děláte! Má to smysl :-)

Děkuji za skupinu a především její osvětovou činnost. Věřím, že to je jeden z účinných způsobů jak bojovat proti množení a jeho podpoře a upozornit na nutnost kastrací.

Děkuji za skupinu, děláte to dobře

Děkuji za skvělé stránky :-) jste prostě nejlepší :-)

Děkuji za tuto skupinu, je velice přínosná pro lidi, ale i naše miláčky :)

DĚKUJI ZA VAŠI PRÁCI :o)

Dĕkuji za Vaši práci a pomoc kočičkám :-)

Děkuji za vaši práci.

Dekuji ze muzu byt clenem teto skupiny.Je vse pro me poucitelne ,stale se ucim.Dekuji.

Děkuji, že jste. Já nepíšu příspěvky,ale čtu každý den

Děkuji❤

Děkuju za to co děláte a přeju silné nervy. Já to jenom čtu a někdy je ztrácím. :-)

Děkuju že jste

Děláte to dobře, držte se :-)

Diky všem za tu praci,kterou děláte,ze pomahate,ze je vždy někdo k dispozici,ze mate trpělivost s opakovanymi dotazy a ze děláte zasluznou činnost pro ta krásná chlupatá stvoreni

Díky za skupinu :-) Kočičky si pomoc zaslouží, je dobře, že je plno lidí, kterým není jejich osud lhostejný.

Díky za to, co děláte. Vydržte!

Díky za vše, holky adminky

Díky, že jste, díky Vám mají stovky možná už i tisíce koček nový domov a díky osvětě mnoho lidí otevřelo oči a nepodporují množky a kastrují. Mě jste oči otevřeli a já dál už otevřela oči dalším lidem, který pokračují... Díky

Díky, že jste!!!!!!!!!

Diky!

Díky! Jarka Vránová

Dodržovat pravidla, slušnost a toleranci, vzájemně si pomáhat.

doufám, že tato skupina vydrží hodně dlouho. Denně si stránky pročítám a po celodenní práci jsou pro mě příjemným strávením večera:) Takže všem děkuji

Drzim palecky! A dekuji.

Hlavně pevné nervy a osvětě zdar

Holky jste super:-) Klobouk dolů před vámi

Ja jsem jiz minuly tyden psala prispevek, ale pro adminy: zustante jaci jste a nedostante se na uroven skupiny "Kocky, kocky, kocicky". Clenum skupiny bych vzkazala, aby se pokusili krotit sve emoce, byt chapu, ze ne vzdy je to jednoduche, ale urcite meze slusnosti by mely existovat..

Jak jsem již psala v otázce 14.- ne vždy jsou rady a postoje skupiny zcela vhodné. Reakce na některé příspěvky je často přehnaná (ať už se to týká krmení, kastrace- my třeba kočičku vykastrovanou máme, ale chápu, že někdo kastrovat nechce a povinné to není, takže v tom nevidím problém). Pokud někdo množí kočky, tak je to problém, ale pokud má kočku jen na mazlíka, tak je to čistě jeho věc. Trochu větší otevřenost k ostatním názorům by určitě neuškodila.

Jen k dotazniku-budete mit zkresleni u otazky na vek. Co kdyz ma nekdo rovnych 20/30/40 atd. let? Kam se ma zaradit? Jinak skupina je super, doctu se tam hodne zajimavosti a rad :)

Jen tak dál :)

Jen tak dal,dekuju za chlupacky kterym pomahate.

Jen tak dál!

Jen tak dál!!!!

Jen tak dál. Jste skvělí.

Jen veliký dík za skupinu plnou pohody a lásky ke kočkám

Jsem moc ráda za tu to skupinu , admini vazim si vaší práce a času co davate kocickam.

jsem moc ráda žemi známá doporučila tuto skupinu

Jsem ráda že takováto skupina existuje. Člověk se dozví spoustu nových věcí a informací.

Jsem zvědavá na výsledky, ale zajímalo by mě třeba, jestli jsou členové této skupiny majiteli/chovateli i jiných zvířat (my si třeba před půl rokem osvojili psího nalezence..., výhledově si budeme brát od známých zakrslého králíka na dožití)

Jste báječní....jen tak dále (y)

Jste moc dobří, jsme rádi, že takové stránky fungují, spoustu věcí jsem se z nich dověděla. Jen nás trochu štve, že jsou mnozí členové dost útoční. Položí-li někdo zcela blbou otázku - hlavně o koupi zvířat bez PP -, tak útočením se nepřesvědčí, spíš trpělivým vysvětlováním a snahou mu rozmluvit koupi z množírny...

Jste nejlepší!!!!

Jste skvělé, přeji hodně sil a spoustu spokojených catmaniaku a co nejméně opuštěných kocicek. Děláte to skvěle

Jste skvělí

Jste skvělí! Obdivuji vaši práci pro skupinu. Nedokážu si ani představit, kolik času musíte nad správou všech skupin, web. stránek, aukcí... strávit. Moc vás za to obdivuju a fandím vám. Petra Horáčková

Jste super :) Preju pevne nervy s natvrdlymi lidmi..

Jste super lidi

Jste super! Díky!

jste úžasní, v tom prapodivném, někdy zlém a agresivním světě koček odvádíte mega práci a s nadhledem, díky

Len poďakovanie za výborné rady,pomoc a za dobré vedenie skupiny.

Líbí se mi jejich vedení stránek a jak se o vše starají, přeji jim hodně dalších úspěchů.Klobouk dolů před jejich organizování zde všeho. PŘEJI HODNĚ ZACHRÁNĚNÝCH KOČIČEK A HODNĚ ÚSPĚCHŮ V PROGRAMU KASTRUJEME :)

Mám a slovy se vyjádřit nedá... moc děkuji za Vaši práci, jste skvělé, obdivuji, kolik času a energie vkládáte.. Mě svou aktivitou jste nakazily :-) a přeji pevné nervy, spoustu úspěchů a hromadu aktivních členů této skupiny a samozřejmě Vám, ale i vašim blízkým spoustu zdraví! A dámy... děláte to skvěle!!! Jen tak dál :-D Moc vám fandím a věřte... MÁ TO SMYSL. Děkujuuuuu!!!

Mam vas rada

Mám vás ráda, holky! <3

máte můj obdiv

Máte muj obdiv.

Miluju vás/nás! B.

mňau

Moc se mi líbí dělání osvěty na stránkách a pomáhání kočičkám v nouzi :)

Moc vám fandím. :-)

Moc Vám fandím... Vždycky jsem měla kočku (nejméně jednu), poslední kocourek (perská modrá) dožil poslední roky už navzdory příkazu lékařky okamžitě dát kočku pryč. Tak se aspoň chodím mazlit k synovi a krmím sousedovy toulavky...

Moc všem děkuji.Hodně mi skupinka v mnohém pomohla.

Musím vám všem poděkovat za činnost, kterou děláte. Mám radost, když čtu dobré zprávy, že útulky umístily nějakou kočičku, dostaly sponzorský dar ...... Díky i za aukce, které děláte na pomoc opuštěným útulkovým kočičkám. Já s vážnou nemocí se snažím také pomáhat. Šiji hračky pro kočky a stala jsem se dobrovolníkem Devíti životů. Přeji celému kolektivu CAT- MÁNIE hodně úspěchů a co nejméně zabedněných lidí. Jarka

Myslím, že se většina členů téhle skupiny snaží přispět k tomu, aby se kočičí populaci vedlo dobře, obdivuju každého, kdo se o kočky stará v útulcích, depozitech, ale i ty, kdo přispějí nějakou kočičí historkou. Vždyť proto je máme, aby nám přinášely radost ze své přítomnosti a my jim příjemný domov.

n

Ne

Nehádat se a nenapadat se navzájem.

Někdy je to těžký, ale držte se, stojí to za to! Fandím vám.

Nelíbí se mi někdy neadekvátní reakce některých členek na reakci nebo dotaz . Většinou se týká množení kastrací, zdravotních problémů. Myslím, že stačí jedno upozornění a ne , aby se strhla lavina obviňování a zlých poznámek. Když se někdo snaží tyto ostré reakce umírnit, je mu nabídnuto odejití ze skupiny. Člověk si tu musí sakra rozmyslet, než se na něco zeptá, nebo se někoho zastane.

Obrovský dík tomu, kdo založil tuto skupinu a dále těm, kdo se podílejí na jejím chodu. Samozřejmě i každému, kdo jakkoliv přispěje, ať už radou, finanční pomocí nebo jakkoliv jinak. Ale bez perfektní organizace skupiny by se toto všechno nemohlo uskutečňovat.....

Odvádějí výbornou práci a mají můj obrovský respekt a obdiv.

Odvádíte super práci! Díky za kočičky!

Parádní skupina :-)

Pěstujte empatii

pevné nervy <3

pevné nervy přeju :-)

Pokud by vás zajímali zkušenosti a praxe, jsem k dispozici. hezký den

pouze obdiv a poděkování:-)

Pro administrátory: JSTE NEJ ♥♥♥ :)

pro adminy: obdivuji vaši trpělivost neustále řešit tytéž otázky a problémy, díky za vaši práci pro členy: každý má na věc jiný názor, ale také tu existují pravidla skupiny, nejdřív čtěte, pak mluvte... díky všem, co jsou ochotni poslouchat a nechat si poradit a díky všem, kdo vyslechnou, poradí a pomohou

Pro členy- víc tolerance k názorům a méně agrese

Před 20 lety jsem si koupila kočičku bez PP. Dnes už bych to neudělala. Teď mám jen nalezené kočičky. Tak vám přeji aby to stejně jako já pochopili i ostatní, protože mám pocit, že lidi jsou v tomto úplní tupci. Ať se daří :)

Skupina mi dala hrozně moc. Dala mi i nechtěné celoroční starosti s kočičkama... Na Jaře (vlastně i po celý rok) se rozčiluju nad vyhozenými koťaty no a v zimě mě děsí každé mrazy a myslim na všechny opuštěné kočičky, které jsou na to samy :(.... Jen doufám, že tahle skupinka nikdy neztratí svůj význam ♥ Protože díky ní je více kočiček, které našly domov, méně koťátek a více zdravých koček díky dobré stravě ♥Takže prosím skupinku nezvdávejte, i když s tím musíte mít spoustu práce, ale moc vás obdivuji ♥

Skvělá práce, pomoc kočičkám v nouzi i zábava, moc děkujeme!

Skvělá skupina, jsem ve více kočičích skupinách a v této se mi líbí nejvíc. Není tu tolik hádek, jako v jiných a když už se objeví nějaký provokatér nebo někdo neznaly, je mu vše vysvetlovano po dobrém a bez hysterie a celoroční aukce je super nápad, už mám díky tomu doma spoustu potřebných i nepotrebnych věci :D moc vám děkuji, jak se staráte!

skvělá skupinka :-)

Spíš pro členy - všichni jsme tu z lásky ke kočkám, tak mě mrzí číst různé útoky a hádky v diskusích, jde tu přece především o blaho koček a navzájem si poradit, pomoci a to i úplným začátečníkům je určitě přínosné, účel skupiny je i tak skvělý, jen prosím lidi, buďte tolerantní i k otázkám, které Vás třeba vytaci, ne každý je znalec a proto se obrací pro rady sem do skupinky.

Ste super! :3

stránka mi mnoho krát pomohla radami ohledně kočiček

Super skupina, klobouk dolů před administrátory. Děkuji.

Tento dotazník má velmi odfláknutou formu.

Vazim si prace a casu, ktery skupine venujete. Ve skupine se mi libi, ziskala jsem diky ni spoustu uzitecnych informaci.

Velké dík administratorům, ukočírovat takovouto skupinu chce často pevné nervy!

Velké poděkování.

Vice bych vybirala cleny a rozhodne bych netolerovala tu agresivitu a odsuzovani, kterou rada clenu ve skupine provozuje.

Vice proverovat podporovane utulky

Více svobody v oblasti konverzace pro členy.

více tolerance,m=ně napadání / příklad - někdo položí otázku a strhne se debata jaktože ... a na původní otázku se zapomene /.Uvítala bych automatické vypínání komentářů jak se objeví urážky

Všem administrátorům děkuji za jejich náročnou práci a především zakladatelce CM paní Zuzaně Goišové.

Všichni administrátoři jsou skvělý a obdivuji vaši trpělivost

Vzájemný respekt a úcta je základ komunikace.

Vzkaz pro adminy a všechny ty, co dočaskují, depozitují, zachraňují či jinak pomáhají .....že se jim hluboce klaním.

Vzkaz pro členy - naučte se číst mezi řádky, vnímejte obsah sdělení, nevyvolávejte zbytečné konflikty :-)