FELITI KASTRAČNÍ PROGRAM

logo final
  • Cat-mania od července 2016 spolupracuje s Chovatelský klub TICA v ČR - Feliti clubem, který se rozhodl založit KASTRAČNÍ PROGRAM. Cílem tohoto projektu je hradit poplatky za KASTRACE koček a kocourů lidem, kteří chápou význam kastrace, ale nemají na kastraci dostatek finančních prostředků. Kastrační program se zaměřuje zejména na kastrace koček z míst, kde se nekontrolovaně množí (například zahrádky, vnitrobloky, sídliště). FELITI club pomáhá s úhradou kastrací volně žijících koček a kocourů, kteří prokazatelně nemají majitele.FELITI club hradí POUZE KASTRACE. 



Jak získáte finanční prostředky na kastrace toulavých koček:
Na webu FELITI vyplníte online žádost, kde stručně popište příběh zvířete, které chcete kastrovat a lokalitu kde žije. Uvedete na sebe telefonní číslo a a-mail.
Uvedete, který veterinář bude zvíře kastrovat a kolik bude zákrok stát.
  • V co nejkratším možném termínu Vám kastrační program odpoví, zda kastraci uhradí.
    Pokud dostanete písemný (email) příslib uhrazení kastrace, nic nebrání zvíře vykastrovat.
    Peníze pro Vás budou rezervované na účtu 1 měsíc.
  • U veterináře nic neplatíte, fakturu zasílá veterinář přímo FELITI.
    Vaší povinností je do 24 hodin od kastrace zaslat na mail FELITI informaci, že kastrace proběhla, publikovatelné fotografie a příběh, který bude zveřejněn na webových a fb strnákách.
     

    Kastrační program je plně transparentní. Veškeré pohyby na účtu jsou veřejné a naleznete je zde:https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=99775534.

    Podpořit kastrace můžete darem na transparentní účet, případně prostřednictvím Cat-mania celoročních podpory útulků: https://www.facebook.com/groups/822083741175537/

    Veškeré informace o kastračním programu Feliti naleznete na internetových stránkách www.feliti.cz.